Jelen weboldal/webáruház a Travial’sz Kft. tulajdona, üzemeltetője Juhász Szilvia ügyvezető. Tartalma a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül nem használható fel, a képek és anyagok felhasználásánál kötelező a weboldalt élő link formájában forrásként feltüntetni.

Cégadatok:
Név: Travial’sz Kft.
Cím: 1151 Budapest, Szövőgyár u. 18
Adószám: 14791372-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-920042
Telefonszám: +36-70-368-3067
e-mail cím: mail @alexander-trade.eu
weboldal: alexander-trade.eu
Bankszámlaszám: 14100608-13752849-01000002

Az alexander-trade.hu weboldalon (továbbiakban weboldal) bárki szabadon böngészhet, tartalmához hozzáférhet. A weboldalon található termékeket előzetes regisztráció nélkül megoszthatja, a megadott e-mail címen, telefonszámon, valamint postai úton érdeklődhet, elküldheti észrevételeit.

Az érdeklődő adatainak megadásával regisztrálhat a weboldalon. A regisztrációt követően a felhasználó automatikusan megkapja a forgalmazott termékekről szóló hírlevelet, amelyben értesülhet a legújabb szállítmány érkezéséről, kedvezményekről, aktualitásokról. A Travial’sz Kft. a megadott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek át nem adja. A weboldal más weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. A tulajdonos azonban semmilyen felelősséget nem vállal azok tartalmáért.

Amennyiben regisztrációját meg kívánja szüntetni vagy hírlevelünkről le szeretne iratkozni, a weboldalon található elérhetőségeken tudja jelezni.

A webáruház használata regisztrációhoz kötött, a termékek megrendelésére azonban e-mail útján is van lehetőség (megrendelőlap kitöltésével). A szállítási díj a rendelés mennyiségétől függően változik, éspedig: postai utánvéttel történő megrendelésnél 10 db termékig a postaköltséget a Megrendelő (kereskedő) fizeti. 10 db termék feletti rendelés esetén a postaköltséget a Szolgáltató fizeti.

A weboldalon található termékfotók a valóságnak megfelelnek, előfordulhat azonban, hogy a számítógépek egyedi beállításai torzítják a színeket. Az ebből fakadó eltérésekért felelősséget nem vállalunk. Azon vásárlóink számára, akik a weboldal használatánál nehézségekbe ütköznek, ingyenes termékbemutatóval tudunk szolgálni, ahol a kívánt termékeket személyesen visszük ki. A személyes kiszállás előre egyeztetett időpontban történik.